Boerengolf

Teambuilding in de natuur

Boerengolf

Trek je laarzen maar aan en maak je klaar voor een onvergetelijk potje boerengolf.

Gewapend met een kleine lederen bal en je speciale golfstok trek je het weiland in. Het principe blijft hetzelfde: probeer in zo weinig aantal slagen tot in de hole te geraken.
‘De ploeg met het minst aantal slagen wint!’

De theorie is simpel, maar de praktijk vertelt ons anders. Je komt oog in oog te staan met hindernissen zoals beken, bomen, plassen, enz.

Ook de bewoners van de wei zullen het je niet gemakkelijk maken. Molshopen en koeienvlaaien zorgen altijd voor de nodige ambiance.

Als dat nog niet genoeg is, zijn er steeds de koeien zelf die er alles aan doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken.

Het spel duurt ongeveer twee uur en is ideaal voor groepen. Kom met familie of vrienden deze ludieke sport ontdekken.
Ook is boerengolf de ideale manier om aan teambuilding te doen.

Achteraf kan je gezellig napraten in onze grote schuur met een drankje of zelfs een authentieke Kempische maaltijd of bbq. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Prijzen

Boerengolf
€ 9
Koffie/Thee bij aankomst
Speluitleg
Prijsuitreiking
BOERENGOLF ARRANGEMENT
€ 13
Koffie/Thee bij aankomst
Speluitleg
Drankje tijdens het spel
Prijsuitreiking
Ijsje achteraf

Reservatie aanvragen :

Hieronder kan je een reservatie aanvraag doorgeven.   Wij proberen deze dan zo snel mogelijk te bekijken en jullie een bevestiging terug te sturen.   (Bij drukke dagen kan dit even duren, onze excuses alvast op voorhand)

**Maaltijden zijn enkel te reserveren voor groepen vanaf 10 personen, in het formulier is het mgelijk om dit anders door te geven, maar in de praktijk hanteren wij echt het minimumaantal personen hiervoor. 

[calendarista-booking id="1"]